Haarlem Hot News: Woodstone Pizza & Wine opent nieuw filiaal

Goed nieuws! Het restaurant dat amper een jaar geleden opende op het nieuwe raaksterrein in Haarlem gaat nu een tweede restaurant in Hoofddorp opstarten. De formule die zij hebben bedacht is zo’n groot succes dat ze wel moesten uitbreiden. Bij Woodstone wordt namelijk gewerkt met verse en biologische producten, vernieuwende smaakcombinaties, pizza’s met weinig calorieën, een uitgebreide keus voor vegetariërs en dit alles voor een betaalbare prijs.

Naar verwachting zal het filiaal in Hoofddorp in april dit jaar zijn deuren openen.

Meer weten? Ga naar de website!

Share


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>